Begrafenis zelf regelen

Het past bij deze tijd dat mensen steeds vaker zoeken naar manieren om begrafenis zelf te regelen voor een dierbare. Geholpen door het internet wordt gezocht naar informatie om zelf de uitvaart zelf te kunnen regelen en het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken of zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Of dat nu is omdat je de zorg ook ná het overlijden helemaal -of zo veel mogelijk- in eigen hand wil houden, omdat je kosten wil besparen of omdat je de zorg hebt voor een uitvaart die zo klein is, dat je je afvraagt of je dat niet zelf kunt regelen.

Dat kan! Met genoeg tijd, een gezonde dosis organisatietalent en vasthoudendheid, jouw eigen inbreng en de professionele achterwacht van Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen.

Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging is een ‘full service’ uitvaartonderneming, 24/7 bereikbaar, waarbij wij samen met de nabestaanden vorm en inhoud geven aan alles wat geregeld moet worden na een overlijden, onder ónze regie en verantwoordelijkheid.

Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen

Bij Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen heb jíj de ideeën, neem jij het initiatief, hou jij de regie en de eindverantwoordelijkheid. Met alle informatie op de website en genoeg tijd heb je voldoende houvast om de uitvaart zelf te kunnen regelen. Daar waar nodig kun je professionele hulp inschakelen die aansluit bij jouw aanpak en meekijkt naar de valkuilen die zich in de praktijk vaak voordoen.

Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen

  • Regel zelf de crematie of begrafenis in 4 stappen
  • Deskundig advies wanneer jij dat wil