Begrafenis De Meern

Is er iemand overleden in uw naaste omgeving? Of krijgt u op korte termijn te maken met een overlijden? Dan moet u een dierbaar iemand los gaan laten en uit handen geven. Dat is een emotionele en onzekere situatie, die veel gevoelens oproept.

Betekenisvolle begrafenis

Ondanks alle gevoelens, die u misschien overvallen en die verwarrend kunnen zijn, wilt u wel de juiste beslissingen nemen voor een mooie en betekenisvolle begrafenis. Een afscheid waarin de overledene centraal staat en zijn of haar leven recht gedaan wordt.
U wilt hier graag goede begeleiding bij: persoonlijk, betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig. Aan Amenti Uitvaartverzorging kunt u die begeleiding toevertrouwen. Sinds 2002 is Amenti Uitvaartverzorging gevestigd in De Meern en wij beschouwen De Meern als onze thuisbasis.

Begrafenisverzorging De Meern

Bij het verzorgen van een begrafenis komt er veel op u af.
In de eerste plaats wordt u overvallen door alle emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn.
Amenti Uitvaartverzorging streeft naar een betrokken en persoonlijk contact met de nabestaanden.
Wij luisteren naar uw verhaal en gaan dan samen met u en andere betrokkenen bespreken wat er geregeld moet worden voor de begrafenis. Dat is de praktische kant. Die kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in alle praktische kanten is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het overzicht. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals besproken is, volgens uw wensen en u zich kunt richten op het laatste afscheid van uw dierbare.

Begraafplaats De Meern

Voor een begrafenis in De Meern kunt u op twee begraafplaatsen terecht.
De Protestantse Begraafplaats, achter Het Vereenigingsgebouw aan de Zandweg 148 en de RK begraafplaats naast de RK Mariakerk aan de Pastoor Boelenslaan 9.
Dit zijn particuliere begraafplaatsen. Wat er op neer komt dat alleen leden van de betreffende kerk hier begraven mogen worden. Helaas is er (nog) geen algemene begraafplaats in De Meern.
Voor mensen die niet aan een kerk verbonden zijn is de meest dichtbij zijnde mogelijkheid om te begraven de algemene begraafplaats ’t Spijck in Harmelen. Deze ligt aan de Dorpeldijk en valt onder gemeente Woerden.

Begraven in Utrecht

Een andere mogelijkheid is begraven in Utrecht. Utrecht heeft vier heel verschillende algemene begraafplaatsen en RK begraafplaats St Barbara waar iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, begraven kan worden. U heeft hier veel keus wat betreft locatie en sfeer.

lees meer…
Begrafenis Utrecht
Begrafenisverzorging