Amenti Uitvaartverzorging op 1001 Lichtjes Fair

Metaal Kathedraal

De 1001 Lichtjes Fair is een eendaags event op een unieke locatie.
Voor zondag 7 juni a.s. wordt de Metaal Kathedraal in De Meern omgetoverd tot een sprookjesachtige verzamelplek van eigentijdse aanbieders van producten en diensten op het gebied van troost, herinnering en afscheid.

Zelf dingen doen

Een fair waar creativiteit centraal staat, bezoekers zelf dingen kunnen doen en ervaren en de bezieling van de mensen achter de producten kunnen zien. Met veel aandacht voor gedenken, ‘herinnerdingen’, persoonlijke lichtpuntjes en inspiratie. Laat je verrassen, deel herinneringen, vind troost in mooie ontwerpen, maak kennis met de ambacht en passie van de makers, schrijf je in voor een creatieve workshops en nog veel meer.

Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging is aanwezig op de fair van 1001 Lichtjes. Wij willen in deze sfeer bezoekers inspireren om zelf meer of minder -net waar behoefte aan is- te regelen of zelf te doen bij het invullen en vormgeven van een afscheid van een dierbare. Meer zelf doen geeft je een gevoel het afscheid in eigen hand te hebben. Dat is belangrijk voor het rouwproces.