Informatieochtend financiële en praktische nalatenschap

18-09-2020

10.30 - 12.30 uur

Kasteel Woerden, Kasteellaan 3

Amenti Uitvaartverzorging organiseert een informatieochtend over de afwikkeling en aanpak van de financiële, administratieve en praktische nalatenschap waar u mee te maken krijgt na het overlijden van een naaste. Soms ook al eerder, bijvoorbeeld als uw naaste moet verhuizen naar een verzorgingshuis of andere instelling. Wat zijn de inkomensgevolgen als uw partner overlijdt? Hoe pakt u de administratie aan? Wat moet er gebeuren en hoe pakt u dat aan?

Wij hebben twee professionals uitgenodigd die ieder op hun eigen vakgebied hier uitleg over geven.

Arnold Erhardt – financieel nabestaanden adviseur

Arnold helpt u de administratie inzichtelijk te maken. Hij helpt met de afwikkeling en heeft -indien gewenst en – contact met instanties. Zijn expertise is de grote kennis die hij heeft van wet- en regelgeving van belastingen, verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Als Arnold meekijkt, laat u geen geld liggen en krijgt u inzicht in uw nieuwe situatie.

Saskia Sidler – professional organizer

En dan is je dierbare er niet meer…Al die spullen die je doen denken aan wie hij/zij was. Wat ga je er mee doen? Ergens opslaan? Wegdoen en er meteen ook maar afscheid van nemen? Of verplaatsen naar je eigen huis? Hoe en wanneer neem je de beslissing wat je wilt houden en wat niet?
Saskia staat u met raad en daad bij in situaties waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Bijvoorbeeld na een overlijden of als een familielid naar een tehuis moet. Saskia helpt met selecteren en het zoeken naar eventuele mogelijkheden voor een tweede leven of veilinghuis.

Kosteloos

De ochtend is kosteloos en vrijblijvend en wordt u aangeboden door Amenti Uitvaartverzorging.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij narda@amentiuitvaart.nl Er is een beperkt aantal plaatsen i.v.m. de coronamaatregelen.

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen