Amenti Uitvaartverzorging

Als u een dierbaar iemand verliest en u moet zijn of haar uitvaart gaan regelen dan wilt u een uitvaartverzorger die u kunt vertrouwen, die luistert en met u meedenkt, die het voortouw neemt waar dat nodig is en op de achtergrond alert blijft als dat gepast is.

Kortom, die goed is in haar vak.

ACTUEEL

Corona en uitvaart

Sinds maart 2020 wordt ons leven beïnvloed door het coronavirus en alle beperkende maatregelen die worden genomen om dit afschuwelijke virus er onder te krijgen. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor het regelen van een uitvaart. Wij realiseren ons dat deze maatregelen niet alleen van praktische aard zijn, maar vooral emotioneel grote gevolgen kunnen hebben voor nabestaanden. Een respectvol, mooi en persoonlijk afscheid is juist nu van grote waarde voor nabestaanden.

U leest hier met welke maatregelen we rekening moet houden.

Bloembericht

Een bloembericht is een bloem met een kaartje waarop u een mooie herinnering, een lieve groet of troostende woorden voor de familie schrijft. Samen met de bloemberichten van andere vrienden en bekenden vormen deze een liefdevol boeket voor de familie. De bloemberichten zijn aanwezig bij het afscheid en worden na afloop meegegeven aan de nabestaanden. Met een kleine persoonlijke bijdrage bezorgt u de nabestaanden een mooi troostboeket.
Lees hier hoe het werkt.

Wat moet ik doen bij overlijden?

Praktisch

Meer weten over onze aanpak?

Onze uitvaartzorg

0348 – 200 005
Dag en nacht bereikbaar

Contact

Wij zijn Amenti

Wij zijn ervaren en bevlogen uitvaartverzorgers.
Narda Delhaas en Caroline de Bruijn zijn daarnaast verantwoordelijk voor de onderneming. Rienie Baltussen verzorgt behalve uitvaarten ook de nazorg.
Als u een beroep op ons doet nemen we eerst de tijd om te luisteren naar wie de overledene was en hoe hij of zij is overleden. Daarna gaan we met u in gesprek over de invulling van het afscheid. Met als doel er gezamenlijk een persoonlijke crematie of begrafenis van te maken. U wordt van het begin tot het einde begeleid door een van ons. U heeft dus steeds met de zelfde persoon te maken, dat geeft vertrouwen en zekerheid.

Werkgebied

Wij zijn op bekend terrein in:

  • Utrecht
  • Leidsche Rijn
  • Vleuten / De Meern
  • Nieuwegein
  • IJsselstein
  • Woerden / Harmelen / Kamerik
  • Gouda

In 1995 opgericht in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in Leidsche Rijn en sinds 2018 ook in  Woerden.
Behalve in deze plaatsen helpen wij u in de hele regio met het regelen van een persoonlijke uitvaart.

Werkgebied

Topteam

Amenti heeft de uitvaart in augustus 2019 voor mijn moeder geregeld dat was al zeer naar tevredenheid. Helaas is...
Lees verder
Ervaringen