Uitvaart Woerden

Voor het verzorgen van een uitvaart in Woerden kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Opgericht in 1995 in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio. Waaronder gemeente Woerden.

Uitvaartverzorging Woerden

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring. Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u -en andere betrokkenen- bespreken wat er geregeld kan en moet worden. De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u heeft zelf de hand in het regelen van de uitvaart. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Uitvaartcentrum Woerden

Bij de zorg voor de overledene hoort de vraag waar hij of zij opgebaard wordt tot de dag van de uitvaart. Opbaren in Woerden kan in het uitvaartcentrum aan de Oudelandseweg en in de aula op de begraafplaats aan de Meeuwenlaan. In 2016 is het ook weer mogelijk op te baren in Kapel Weddesteyn aan de Utrechtseweg, waar in september 2015 is gestart is met de renovatie.

In Harmelen is geen uitvaartcentrum, maar er is gelegenheid om op te baren in Het Trefpunt.

Wij maken gebruik van deze locaties.

Thuis opbaren gemeente Woerden

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u uw dierbare overledene thuis wilt opbaren. Dat is bijna altijd mogelijk. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigde apparatuur hiervoor in huis. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden.

Lees verder …
Uitvaartverzorging
Begraven Woerden
Crematie Woerden